Voetbal in stadium

5 min leestijd

Bluedesk naar finale Cruijff Courts!

Afgelopen zaterdag heeft Bluedesk op overtuigende wijze de halve finaleronde van de Cruijff Courts in Volendam gewonnen. Over 3 weken staat de finale gepland. De laatste ronde …..

Nadat Bluedesk op 24 april jl. de kwartfinale in Hoorn had gewonnen, moest het afgelopen zaterdag aantreden in de halve finale te Volendam. Het court lag er mooi bij, maar het weer werkte niet mee. Windkracht 8 en slagregens drukten een stempel op deze dag. Toch leek het de deelnemers niet te deren.

In slechts 8 minuten moest het elke keer gebeuren. Geen tijd voor tactiek, maar meteen knallen. En daar is Bluedesk goed in. De eerste wedstrijd, met tegenwind, werd met 1-0 gewonnen. Ook de tweede werd met een 4-2 winst afgesloten, nadat het eerst met 1-2 had achtergestaan. Ook de laatste poulewedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning.

In de kruisfinale kreeg Bluedesk met een sterkere tegenstander te maken. Het bleek een lastige klus, maar ook deze werd met 2-0 naar huis gestuurd.

Tot slot moest het gebeuren in de finale. In de andere wedstrijden liet de tegenstander goed voetbal zien en scoorde makkelijk. Maar in de finale gaf Bluedesk ze geen schijn van kans. Onze blauwhemden walsten er overheen. Prachtige aanvallen met dito doelpunten. Het leverde niet alleen een 4-0 winst op maar ook de felbegeerde finaleplek. Dus op naar de het eindtoernooi, dat op 29 juni as. in Nijmegen wordt gehouden.

Jongens, van harte gefeliciteerd met dit schitterende resultaat en heel veel succes in Nijmegen!

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.