Voetbal in stadium

5 min leestijd

ZA/Bluedesk JO17 winnaar Oostwal Kersttoernooi 2018

Met 5 teams gingen we wo. 2 jan. van start bij de JMO17. In deze poule werd al snel duidelijk, dat de meeste teams eigenlijk aan elkaar gewaagd waren en dat leverde een aantal hele spannende wedstrijden op met veel beleving en sensatie, maar helaas heel weinig goals – 3 wedstrijden eindigden zelfs in 0 – 0 (!)

Omdat ZA/Bluedesk Internet (op het laatste moment toegevoegd) in de onderlinge wedstrijden knap wist te winnen van HZV/Vennewater en Vrone het met een paar gelijke spelen moest doen, bleef het tot het einde spannend voor de eerste plaats. Toen de kruitdampen wat waren opgetrokken bleek, dat beide teams qua punten gelijk eindigden, maar dat het doelsaldo van ZA/Bluedesk Internet net eentje beter was dan dat van Vrone.

Eerste en winnaar van de wisselbeker dus ZA/Bluedesk Internet met 8 pt., op de tweede plaats Vrone met ook 8 pt., maar een goal tekort, derde werd HZV/Vennewater (7pt.), dat tot de laatste wedstrijd meestreed om de titel, vierde VIOS (4 pt.), dat het de overige teams echt behoorlijk lastig had gemaakt en vijfde het arme Vrone 2 (0 pt.), dat in dit “geweld” jammer genoeg ten onder ging.

(Verslag toernooileiding Oostwal Kersttoernooi 2018)

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.